Yılbaşında Yapılacak Aktiviteler

19-12-2023 11:41
Yılbaşında Yapılacak Aktiviteler
Birisi yılbaşı eğlencesi mi dedi? Evet, aylardan Aralık olduğunda yılbaşı günü heyecanı başlar herkeste… Pek, bu aralar sizin de aklınız yılbaşında yapılacak aktiveler konusunda mı? O zaman yazımızı okuyarak fikir sahibi olabilirsiniz. 

İnanışa göre yılbaşına nasıl girerseniz bütün seneniz öyle geçer! Tabii bu sadece bir inanış olsa da biz yine de modumuzu neden yüksek tutmayalım ki? Yiyelim, içelim, dans edelim, film izleyelim ve sevdiklerimizle bol bol fotoğraf çektirelim. Hadi gelin birlikte başlıklara sırayla göz atalım!

Yılbaşı Ağacı Süsleme


İlk olarak yılbaşı ağacını süsleriz ve işte o zaman senenin bittiğini hissederiz. Yılbaşı ağacını süslemek için önce ağaç kurulur. Genellikle yapay ağaçlar tercih edilir. Böylelikle senelerce aynı ağacı yılbaşında kullanabilirsiniz. Süslemeye ışıkla başlayabilirsiniz. Işıkları yerleştirdikten sonra sırasıyla büyük süsleri en son ise küçük süsleri yerleştirerek ağacınızın genel görüntüsü hoşunuza gidene kadar denemeler yapabilirsiniz. Daha sonra altına hediyeleri, şekerleri ve çikolataları doldurarak yeni yıl için ilk aktivitenin yanına tik atabilirsiniz. 

Sevilen Filmleri İzleme


Yılbaşı temalı ya da sevilen Yeşilçam filmlerini izleyebilirsiniz. Özellikle ailenin tüm üyeleri evde birlikteyseniz film çok iyi fikir olabilir. Biz de film boş izlenmez… Mısır patlatabilir, kuruyemiş çeşitlerini kaselere boşaltabilir ve mandalinanın kabuklarını soyarak tabaklara dizebilirsiniz. Kuruyemiş çeşitleri için ise badem, kaju, leblebi, Antep fıstığı, çekirdek, soslu mısır ve soslu fıstık tercih edilebilir. 

Evde Yılbaşı Partisi Düzenleme


Kalabalık bir aileniz varsa onları eve davet edebilirsiniz ya da arkadaşlarınızı bu sene size gelmelerini söyleyebilirsiniz. Güzel yemekler, kutu oyunları ve tabii ki dans edilebilir. Bazı şeyler kabalıkla daha güzeldir ve bu yılbaşı içinde geçerli olabilir. 

Parti için güzel bir masa süslemeyle başlayabilirsiniz. Mumlar, özel peçeteler, özel tabaklar ve yılbaşı ruhuna uygun yemekler… Yemeğin sonunda da yılbaşı pastası kesilebilir. Üzerinde yeni senenin sayıları yer alır ve afiyetle yenilebilir. 

Aile ya da Arkadaşlarla Kutu Oyunları Oynama


Yılbaşında evde yeteri kadar kişi varsa kutu oyunları oynamak oldukça eğlenceli olabilir. Tombala gecenin ilerleyen saatlerinde oynanabilir bunun dışında yeni çıkan oyunlar denenebilir ve şans denenebilir. Bakalım sene bitmeden en çok kimin şansı yüksek olacak?

Yılbaşında bu ve buna benzer birçok aktivite ile keyfinizi yükseltebilirsiniz. Güzel bir yılbaşı akşamı gibisi yoktur.
 
Herkese mutlu seneler dileriz!
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.